Skip to content

Leren van de Toekomst van mobiel met Claire Boonstra

maart 20, 2008

Vorige week was het Scope CRM congres. Hier Claire Boonstra die vol passie in 20 minuten vertelt waar mobiel nu staat en waar het naar toe gaat.

De PDF van haar slides is beschikbaar.

Claire Boonstra is naast ondernemer ook bestuurslid van Mobile Monday. 31 maart is de volgende Mobile Monday, een gratis netwerk event met gerenommeerde sprekers in de Rode Hoed in Amsterdam. Deze keer gaat het om mobiele betalingen, bankieren en transacties. Schrijf je hier in.

Scope bestond 21 jaar en organiseerde een grootst event met naast Claire Boonstra ook specialisten zoals Cor Molenaar (Hoogleraar eMarketing) en Ruud Verduin (CRM-adviseur, spreker en auteur). Tevens spraken er coryfeeën zoals Erica Terpstra en Gerit Zalm. Er is een blog gestart naar aanleiding van het congres.

Deze registratie is de vierde aflevering van Leren van de Toekomst. Een serie interviews en opnames van en met mensen die bekend zijn om hun visie op datgene wat komen gaat. De serie is geïnspireerd door het boek Theory U. De eerste opnames voor deze serie zijn gemaakt tijdens Le Web 3 in Parijs met onder andere Doc Searls en Robert Scoble.

Gemaakt voor rapidstage.wordpress.com door Maarten Lens-FitzGerald.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: