Skip to content

Reputy aanbieder van Iconix, branded e-mails in de inbox

maart 31, 2010

ICONIX, maakt vandaag bekend dat Reputy, toonaangevend in Nederland op gebied van e-mail deliverability en online trust, is geautoriseerd om de Iconix Truemark Service aan te bieden. De Iconix Truemark Service markeert rechtmatige e-mail berichten met het logo van de afzender in de inbox, en is daardoor beter herkenbaar voor ontvangers. Iconix biedt organisaties die veel te maken hebben met phishing aanvallen een kant-en-klare oplossing om aan hun klanten te bieden. Deze oplossing beschermt de klant tegen e-mail phishing aanvallen die zogenaamd afkomstig zijn van desbetreffende organisatie.

Met ingang van vandaag biedt Reputy de oplossing aan haar klanten en end-users aan. Iconix werkt met de belangrijkste e-mail clients, zoals Hotmail (Windows Live), Gmail, Yahoo! en Outlook.


E-mail ontvangers hebben wekelijks grote hoeveelheden aan e-mails te verwerken. Geschat wordt dat een gemiddelde consument rond de 290 e-mails per week krijgt. De berichten bestaan uit bank notificaties en facturen, maar ook uit vertrouwde marketingberichten en privé correspondentie. Ondanks dat de reputatie en deliverability oplossingen, zoals aangeboden door Reputy, zorgen voor geoptimaliseerde online-trust en aflevering in de inbox, blijft de hoeveelheid e-mails in de inbox groeien. Consumenten kunnen daarom hulp gebruiken bij het navigeren van de inbox.

“We hebben diverse tools gezien voor verbetering van de inbox. Uit recent onderzoek van de Messaging Anti-Abuse Working Group (MAAWG), het ‘E-mail Security Awareness and Usage Report’, blijkt dat kennis over de identiteit van de verzender de belangrijkste factor is bij de bepaling of een e-mail wordt geopend,” aldus Casper Schoute van Reputy. “Het groeiende volume van e-mail is een probleem voor alle gebruikers,” aldus Bill Ames , Vice President Sales van Iconix. “We zijn trots dat Reputy ons vertegenwoordigd en bijdraagt aan een betere e-mail ervaring voor alle partijen.”

Over Reputy
Reputy is Europa’s eerste Deliverability Service Provider, een organisatie met als specialisatie het optimaliseren van event-driven en commerciële e-mail deliverability. Reputy’s Managed Deliverability Service helpt bedrijven in het verbeteren van online trust, click through en omzet. Reputy is aangesloten bij de Online Trust Alliance (OTA) en is vertegenwoordigd in de OTA International Committee. Daarnaast is Reputy Authorized Referral Partner for Return Path Certified.

Over ICONIX. Inc.
Iconix is marktleider op het gebied van trusted e-mail identification oplossingen. Iconix levert de eerste visuele e-mail ID oplossing voor bedrijven en consumenten. De gepatenteerde Iconix oplossing zorgt ervoor dat rechtmatig verstuurde e-mails snel te herkennen zijn door consumenten en bestrijdt pro actief op e-mail gebaseerde identiteitsdiefstal, zoals phishing. Iconix Truemark is de enige visuele authenticatie oplossing die voor verschillende e-mail platformen werkt. Ga voor meer informatie naar www.iconix.com

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: